Servetten bedrukken

Omschrijving

Servetten laten bedrukken? Met Servetten van drukfabriek.nl hoef je niet in te zitten over vieze handen. Onze 3-laags servetten kunnen in full colour worden bedrukt met jouw logo of design. Een must-have voor iedere restaurant eigenaar en food-truck bezitter!

Let op: dit product heeft een formaat van 33 x 33 cm wanneer het volledig is uitgevouwen. Als je ervoor kiest om de servetten gedeeltelijk te laten bedrukken, zijn de servetten zelf wit.

Productspecificaties
Materiaal 3-laags
Grootte wanneer uitgevouwen 33 x 33 cm
Druktechniek Digitaal
Printkleur Full colour
Templates
Napkin-Allover-330x330 PDF Indesign
Napkin Front Quarter 165x165 PDF Indesign
Napkin Front Center 50x40 PDF Indesign
Napkin Front Left Corner-50x40 PDF Indesign
Veelgestelde vragen
Wat is dit product precies en waar kan ik het voor gebruiken?
  • Servetten zijn handig om je mond en vingers af te vegen tijdens het eten. Als u ze personaliseert met uw logo of branding, kunnen ze een geweldig marketinginstrument zijn dat de naamsbekendheid vergroot en uw bedrijf gedenkwaardiger maakt voor klanten. Merkservetten kunnen ook een vleugje professionaliteit en stijl toevoegen aan een eetgelegenheid of evenement.

Welke maten zijn beschikbaar voor Servetten?
  • De servetten zijn 33 x 33 cm. Dit is de meest voorkomende en populaire maat voor servetten. U kunt uw eigen gekozen logo of ontwerp op de servet laten drukken. Je kunt de servetten ook volledig laten bedrukken.

Wat zijn de printtechnieken die voor dit product worden gebruikt?
  • Digitale bedrukking: Gebruikt vier kleuren (CMYK) met toners en inkten om digitale bestanden af te drukken. Deze optie is vergelijkbaar met een grote thuisprinter, en is goedkoper dan 'litho' printen voor kleinere hoeveelheden, omdat er minder opstartkosten zijn, minder onderdelen bij betrokken zijn en er geen inktdroogtijd nodig is.

Zijn de servetten gevouwen?
  • De servetten zijn al in vieren gevouwen zoals op de foto's te zien is. Dit is de meest populaire vouwstijl voor servetten.

Oplage

LET OP! De prijs wordt weergegeven per ontwerp. Heb je meerdere ontwerpen? Voeg dan meerdere artikelen toe aan je winkelwagen en upload je ontwerp per artikel. Staat je gewenste oplage er niet bij? Vraag een offerte aan.

  • Prijs per stuk
  • Totaal
Toon meer

Verwachte leverdatum

Upload en controleer je bestanden voor dinsdag, 30 mei 2023 11:30

€ 69,85 Ex btw

Drukpositie

Oplage

Leverdatum