Spandoeken bedrukken

Spandoeken voor binnen en buiten, in alle formaten, materialen en afwerkingen: wij hebben spandoeken voor elke gelegenheid! Zorg dat jouw bedrijf opvalt!

Of ben je misschien op zoek naar...

Lees meer over ons spandoek materiaal

PVC doek

PVC doek

PVC doek

PVC staat voor polyvinylchloride en is een bepaald soort kunststof dat bekendstaat om zijn sterkte, waterbestendigheid en brandvertragendheid. Het is het meest gebruikte materiaal voor spandoeken. We bieden verschillende gram per m2 aan.

Standaard spandoeken
Blockout doek

Blockout doek

Blockout doek

Blockout doek is van 610 g/2m PVC en kan dubbelzijdig bedrukt worden. Zo kan jouw ontwerp aan beide kanten laten zien op extra stevig materiaal dat herbruikbaar is. Om je spandoek dubbelzijdig te bedrukken, kies je voor het dubbelzijdig block out materiaal van onze standaard spandoeken.

Standaard spandoeken
Meshdoek

Meshdoek

Meshdoek

Meshdoek is gemaakt van PVC, maar verschilt van standaard PVC doordat het geperforeerd is met kleine gaatjes zodat het doek niet scheurt bij wind. Dit winddoorlatende doek is ideaal voor gebruik in de buitenlucht en kan wel tegen een stootje.

Standaard spandoeken
Milieuvriendelijk
 PVC-vrij doek (100% polyester)

PVC-vrij doek (100% polyester)

PVC-vrij doek (100% polyester)

Polyesterdoek, ook wel ProPES, bestaat uit 100% polyester en is daardoor recyclebaar. Het materiaal is licht van gewicht en gemakkelijk te vouwen zonder dat het kreukels achterlaat. Aangezien het doek recyclebaar is en wordt bedrukt met milieuvriendelijke inkt op waterbasis, is dit de perfecte duurzame keuze voor jou!

Standaard spandoeken

Veelgestelde vragen

Waar kan ik spandoeken het beste voor gebruiken?

Spandoeken zijn ideaal voor reclame en promotie voor jouw bedrijf, evenement of speciale aanbiedingen en acties. Ze zijn te bedrukken met allerlei soorten ontwerpen voor verschillende doelen. Ons ruime assortiment biedt verschillende opties om spandoeken te gebruiken. Heb je bijvoorbeeld een evenement op komst en wil je jouw bezoekers in de goede banen leiden? Ga dan voor hekwerkddoeken! Heb je binnenkort een nieuwe collectie en wil je die promoten? Kies dan om een spandoek te maken, op eigen formaat! Opvallen in een drukke winkelstraat? Baniervlaggen zijn hier perfect voor! Wil je toch iets originelers? Bekijk dan eens onze skytubes.

Hoeveel kost een bedrukt spandoek?

De prijs van jouw spandoek hangt uiteraard af van het gekozen formaat, de materiaalkeuze en natuurlijk de afwerking en levertijd.

Hoe bestel ik mijn spandoek?

Voordat je jouw spandoek bestelt, moet je goed bedenken welk formaat en welk materiaal het beste bij jouw situatie past. Hangt het spandoek bijvoorbeeld op een locatie met veel wind? Kies dan een winddoorlatend spandoek. Ben je eruit? Plaats dan jouw bestelling bij drukfabriek.nl. Je kunt jouw ontwerp aan het eind van je bestelling aanleveren. Mocht je moeite hebben met het opmaken van jouw bestanden of met de bestelling zelf? Neem contact op met onze klantenservice. Ons team staat voor je klaar!

Wat is de levertijd van een spandoek?

Ook deze vraag hangt af van de gekozen opties. Goed nieuws! De meeste van onze spandoeken zijn al binnen één werkdag leverbaar. Heb je geen haast of wil je besparen? Kies dan voor een langere levertijd van bijvoorbeeld 5 werkdagen.

Hoe zorg ik dat mijn spandoek opvalt?

Allereerst, zorg voor een opvallend ontwerp. Felle kleuren en grote, duidelijke teksten vallen het meest op. Daarnaast is natuurlijk de grootte van belang. Hoe groter jouw doek, hoe meer mensen je zult aantrekken. Als laatste is de locatie belangrijk! Zorg dat jouw doek op een drukke locatie hangt. Last van veel wind? Neem dan een winddoorlatend doek!